NADALJEVALNI SEMINAR IZ HOMEOPATIJE

07.10.2017 15:30

Na oktobrskem dvodnevnem nadaljevalnem seminarju, ki bo posvečen homeopatiji v urgentni medicini, intenzivni negi in travmatologiji, bo predaval nemški zdravnik homeopat prof. dr. Jorgos Kavouras, dr. med.

Prof. dr. Jorgos Kavouras prakticira homeopatijo že več kot dvajset let. Od leta 2005 je koordinator triletne šole Mednarodne akademije za klasično homeopatijo na grškem otoku Alonissos, ki jo je ustanovil prof. George Vithoulkas. Po njegovi zaslugi je homeopatija izbirni predmet na dodiplomskem študiju medicine na Univerzi v Erlangnu. Od leta 2012 je tudi gostujoči profesor oz. od leta 2013 izredni profesor na romunski Univerzi Victor Babes za medicino in farmacijo v Temišvarju (The Victor Babes University of Medicine and Pharmacy, Timisoara). Je član upravnega odbora Nemškega združenja za pluralizem v medicini (Gesellschaft für Pluralismus in der Medizin e.V.) in podpredsednik upravnega odbora romunskega Društva zdravnikov homeopatov (Asociatia Medicala de Homeopatie).

 

Glavna tema seminarja bo homeopatija v urgentni medicini, intenzivni negi in travmatologiji ter materija medika z video primeri.

 

Seminar obsega 20 učnih ur in je del stalnega nadaljevalnega podiplomskega izobraževanja in usposabljanja iz homeopatije po smernicah Evropskega odbora za homeopatijo (ECH) in Mednarodnega združenja zdravnikov homeopatov (LMHI).

 

Na seminar ste vabljeni vsi, ki ste že končali triletni študij homeopatije, in seveda tudi vsi, ki še niste zaključili osnovnega izobraževanja.

 

Seminar bo potekal 7. oktobra od 9. do 19. ure in 8. oktobra od 9. do 15.15 ure v City hotelu v Ljubljani. Predavanje bo v angleščini, konsekutivno tolmačenje bo zagotovljeno.

 

Prosimo vas, da do 25. septembra 2017 izpolnite prijavnico na naši spletni strani ter kotizacijo poravnate pred začetkom poletne šole na transakcijski račun društva (Nova Ljubljanska banka, SI56 0201 5025 6696 253). Število mest je omejeno.

 

Če plačate kotizacijo do 25. septembra le-ta znaša 240 evrov (za naše upokojene in brezposelne redne člane znaša kotizacija 100 evrov), po 25. septembru pa 260 evrov.