similia similibus curentur

POLETNA ŠOLA IZ HOMEOPATIJE

Na letošnji poletni šoli, ki bo potekala od 25. do 27. maja 2018 v Portorožu, bo predaval italijanski zdravnik homeopat Renzo Galassi, dr. med.

Dr. Renzo Galassi ima zasebno homeopatsko prakso v Anconi in Macerati. Že od leta 1985 je član Mednarodnega združenja zdravnikov homeopatov (LMHI), med letoma 2013 in 2016 pa je bil predsednik LMHI. Je ustanovni član FIAMO (Federazione Italiana delle Associazioni e dei Medici Omeopatici) in kot zdravnik homeopat je od leta 1999 član odbora za nekonvencionalno medicino Zdravniške zbornice v Macerati. Je zelo cenjen predavatelj in pisec številnih strokovnih prispevkov. Več o njem si lahko preberete na tej povezavi.

 

Glavna tema poletne šole bo »Kako v vsakdanjo klinično prakso apliciramo učenje Hahnemanna in klasičnih ameriških mojstrov« ter materija medika.

 

Poletna šola obsega 20 učnih ur in je del nadaljevalnega podiplomskega izobraževanja po smernicah Evropskega odbora za homeopatijo (ECH) in Mednarodnega združenja zdravnikov homeopatov (LMHI).

 

Na poletno šolo ste vabljeni vsi, ki ste že končali triletni študij homeopatije, in seveda tudi vsi, ki še niste zaključili osnovnega izobraževanja in usposabljanja.

 

S poletno šolo bomo začeli v petek dopoldne ob 10. uri in končali v nedeljo ob 13. uri. Poletna šola bo potekala v hotelu Marita v Portorožu. Predavanje bo v angleščini, konsekutivno tolmačenje bo zagotovljeno. Zgodnja kotizacija oziroma plačilo kotizacije do 16. maja znaša 240 evrov.

 

Na poletno šolo se prijavite z elektronsko prijavnico.